Vi byter telefonväxel idag...

Idag kl 8.00 så byter vi telefonväxel. Vid ev svårigheter att nå oss via vårt växelnummer 0911-312 00, prova våra mobilnummer som finns under kontaktsidan!

Fler nyheter och erbjudanden...på Facebook!

Söker ni efter fler nyheter, erbjudanden och inspiration? Testa vår Facebook-sida!

Bli svinnsmart med Kampanjställ Flexi!

Alla vinner på att minska svinnet. Ett sätt är att sälja mat som fortfarande är bra i tydligt uppmärkta mobila kampanjställ.
Vi har just nu 20% rabatt på vårt stabila Kampanjställ Flexi med fyra hyllor (600 x 400 mm), hjul och löstagbar hållare för skylt.

IMG_1778

Semesterstängt.

Vi har som vanligt semesterstängt under Juli månad. Vi öppnar igen den 29:e Juli med reducerad personalstyrka, den 12:e augusti är samtliga tillbaka. Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

IMG_2805

Tack!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom och besökte oss på mässan den 15-16 maj i Kista. Vi bearbetar alla kontakter så snabbt som möjligt, men ni får gärna ringa eller skicka ett meddelande om ni önskar omedelbar återkoppling.

Bara en vecka kvar till mässan!

Nu är det bara en vecka kvar till mässan, men än är det inte försent att beställa gratis biljetter! Ring 0911 - 312 00 eller använd kontaktformuläret för att beställa biljetter, så skickar vi dem till med post.

Banner Mässa Retail Experience Live 2019

Öppentider under påskhelgen

Under påsken har vi följande öppentider:

Skärtorsdag 18/4: 8-12 (halvdag)
Långfredag: Stängt
Påskafton (lördag): Stängt
Påskdagen (söndag): Stängt
Annandag Påsk (måndag): Stängt

Vi har nu fått biljetter till mässan i maj!

Vi har nu fått biljetter till mässan vi ska ställa ut på den 15-16:e maj på Kistamässan, Retail Experience Live, och börjat skicka ut dem till alla som anmält intresse. Vi har många biljetter kvar, så ring eller skicka ett kontakt meddelande via kontaktsidan, så skickar vi biljetter till er, kostnadsfritt.

Ny Temakatalog: Kampanjställ - Exponeringslösningar och Tillbehör

Vi har publicerat en ny temakatalog: Kampanjställ - Exponeringslösningar och Tillbehör! Vi har samlat våra kampanjställ och tillbehör i en separat folder för att det ska bli enklare att hitta produkter i dessa kategorier. Tillbehören passar i både bröd- och fruktavdelningar. Denna katalog, liksom våra övriga publikationer, går att läsa online under menyvalet Kataloger.
© Grafix Inredning AB Kontakt