Vi är tillbaka med en uppdaterad katalog...!

Fr o m denna vecka så är alla tillbaka från sin semester och vi börjar med att publicera den senaste utgåvan av vår Huvudkatalog för dagligvaruhandeln, beställ den genom att skicka ett meddelande eller läs den på nätet HÄR!

Semester 2021

Semestertider 2021: vi har semsterstängt mellan 5/7 och 30/7. Vi öppnar igen den 2:a augusti med låg bemanning, den 16:e är samtliga tillbaka! Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa/sms:a oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

EE8C1B1C-01C4-4DD6-8672-5D30B38BEBAA_1_105_c

Semesterleverans?

Semestertiderna närmar sig med stormsteg! Men vi kan fortfarande hinna med leveranser av standardprodukter som Brödskåp, Brödbord och Fruktbord samt produkter som kanmpanställ, korgar mm före semester, ring så ska vi försöka hjälpa er! Telefonnummer finns på kontaktsidan.

"Bilder" är uppdaterat med nya...bilder!

Undrar ni hur vår inredning ser ut? Vi har p g a de rådande omständigheterna inte haft möjlighet att resa och fotografera butiker det senaste året, men vi nyligen tagit hjälp av fotografer på några platser runt om i Sverige som har tagit nya, fräscha bilder åt oss! En del av dessa finns nu upplagda under fliken "Bilder"…

Full fart på utleveranserna!

Vi har f n väldigt många order som packas för utleverans; maj är som vanligt en av de mest intensiva månaderna på året! Men vi har välfyllda lager och kan fortfarande ha korta leveranstider på våra produkter.

Ny katalog inom kort...

Vi släpper en ny katalog inom kort och f n så pågår fotografering av nya installationer på bl a västkusten. Vi kommer att presentera en del nyheter, men även uppgraderingar av vårt befintliga sortiment.

Ny representant i Stockholm och Mälardalen!

Vi har en ny representant i Stockholm och Mälardalen! Funderar ni på att bygga om bröd och fruktavdelningen? Ring Niklas Eklund för ett kostnadsfritt besök!

Utskick_20201209_news

Utskick v42

Under denna vecka så gör vi ett utskick till butiker i hela landet där vi bl a visar en ny påshållare för papperspåsar som man kan placera direkt i fruktbord! Om ni inte har fått utskicket så finns det som en PDF-fil på nedanstående länk:

Utskick 2020-10 SVE FINAL TRYCK

Semestertider 2020!

Semestertider 2020: vi har begränsade öppentider och låg bemanning under under Juli månad. Vi öppnar igen den 3:e augusti och en vecka senare, den 10:e, är samtliga tillbaka. Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

Semester2020_news

Butiksbakat bröd påsförpackas p g a Corona-krisen

Som en följd av Corona-krisen så påsförpackas det butiksbakade brödet i en allt större omfattning. Detta gör att kunderna känner sig tryggare och vågar fortsätta handla butiksbakat bröd. I vårt sortiment så har vi brödskåp som samtliga har dörrar som kan monteras/demonteras vid behov, men även öppna lösningar som på bilden nedan.

Banner Bakoff exponering

Skydd - för både kunder och anställda.

Vi måste alla hjälpa till för att minska spridningen av COVID-19. Vi drar vårt lilla strå till stacken genom att sänka priserna på tillbehören som skyddar och gör att både kunder och anställda kan känna sig lite säkrare. Läs vår folder om skydd här.
Banner hemsida Hostskydd

Vår Outlet är uppdaterad med fyndvaror!

Vi har inventerat vårt lager och sammanställt alla fyndvaror i en katalog som ni kan hitta under Outlet-fliken i menyn! Vill ni ha Outlet-katalogen via mail, så ring eller skicka ett meddelande, så skickar vi den som en Acrobat-fil.

Vi byter telefonväxel idag...

Idag kl 8.00 så byter vi telefonväxel. Vid ev svårigheter att nå oss via vårt växelnummer 0911-312 00, prova våra mobilnummer som finns under kontaktsidan!

Fler nyheter och erbjudanden...på Facebook!

Söker ni efter fler nyheter, erbjudanden och inspiration? Testa vår Facebook-sida!

© Grafix Inredning AB Kontakt